Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии

Наско Џорлев со „Ова не е љубовна песна“


Каков претседател и треба на Македонија? Што значи консензуален кандидат? И требаат ли на Македон...


Гостин: д-р Филип Гучев-ссци. ревматолог.


Гости: Ристе Чешмеџиевски, Ѓорѓи Чешмеџиевски и Александар Арсовски