Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии

Породување со царски рез


Гостин: д-р. Јосиф Јанчулев, спец. хирург уролог


Се бара. Екс-премиерот Никола Груевски пропадна во земја. Колку скапо ќе го чини луксузниот мерце...


Гостин: д-р. Антонио Антовски, спец. интернист, кардилог


Гости:
Ксенија Трајчева - Просветно дело
Даниела Боудинова - Амбасадор на Р. Бугарија в...