Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии

Во Штип


Гостин: д-р Валентина Крстеска-раководител на Липо диет центар во Скопје


По бриселското фијаско, предвремени избори. Политичките тубуленции и нов шок за економијата.

...

Авторот на некои од најголемите музички хитови, Момчило Бајагиќ Бајага, конечно во Патот до успех...