Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии

Музички фестивал „103 генерации“


Гостин:Славен Мареља-директор на компанијата ,,Билиум Партнер,, и м-р фарм.Дубравка Нешиќ


За медицинските сестри, полицијата, одбраната, администрацијата, специјалистите, наставниците пов...


Гостин: д-р Саша Јовановска Мишевска-ссци. ендокринолог.


Актерката со голема харизма, ја отвараме нејзината приказна. Од запишувањето на Академијата,...