Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии

Македонија се простува од трагично загинатите во автобуската несреќа


Гостин: д-р. Катерина Ставриќ, директор на Клиниката за детски болести


Гостин: д-р Александар Димков-спец. по детска и превентивна стоматологија


Гостин: Фросина Ристовска, психолог и гешталт терапевт


Гости: Невенка Росоманова, директор на Миконтури и доц. д-р Горан Димитров, гинеколог на Универзи...


Македонија е во жалост, се чекаат резултатите од истрагата на автобуската несреќа која ни предизв...