Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии

Патувајќи низ емоциите


Се бара. Екс-премиерот Никола Груевски пропадна во земја. Колку скапо ќе го чини луксузниот мерце...


Гостин: д-р. Антонио Антовски, спец. интернист, кардилог


Гости:
Ксенија Трајчева - Просветно дело
Даниела Боудинова - Амбасадор на Р. Бугарија в...


Aко судот не го лоцира екс-премиерот Груевски ќе се бара со потерница. Одбраната бара одложување ...


Продолжуваме по патот на успехот со Чола, го навраќаме на војничките денови. За омилената песна н...