Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии

Во Македонија изостанува донацијата на органи по смртта


Гостин: Д-р Марија Анастасова, спец. дерматолог


Гостин: Зоран Богдановски, раководител за обезбедување средства и комуникации во СОС Детско село<...


Гости: проф. Македонка Димитрова, Факултет за деловна економија и организациски науки при УАКС, <...


Големото уво во срцето на правдата. Обвинителите во 2013та година добија нова зграда, но во пакет...


Влегуваме во „Тесната кожа“ на ликот Шојиќ. Разговараме со актерот Милан Лане Гутовиќ...