Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии

Двајца директори на УБК во притвор, каква е спрегата на полицијата и кримин...


Гостин: д-р. Павлина Герасимова, спец. трансфузиолог

 


Во Македонија има живи донатори, татко подарува бубрег на син, мајка на ќерка, братучед на братуч...


Гостин: Д-р Марија Анастасова, спец. дерматолог


Гостин: Зоран Богдановски, раководител за обезбедување средства и комуникации во СОС Детско село<...


Гости: проф. Македонка Димитрова, Факултет за деловна економија и организациски науки при УАКС, <...