Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии

Најпозитивен и најнегативен настан, но и човек за 2019 година?


 Талат Џафери и за парламентарниот пуч. Ајде пратениците да ги затвориме ...


Гости се Марина Тунева, извршна директорка на СЕММ и Зоран Јовановски, новинар во 360 степени. Продолжи со читање