Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии

Воспаление на крајници


Кои се за правда, а кои се криминалци? Двете најголеми партии маршираа под исто мото, граѓаните з...


Гости: Зоја Самандова Петрушева и Сандра Јовановиќ


Кога мечката игра во комшии, ќе влезе ли и во нашиот двор? Корона вирусот кој го исплаши светот с...


Гостин: д-р Петре Кодовски, спец. по општа хирургија