Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии

Гостин: д-р на науки Силвана Филипова, дипл. логопед


Дали со влегувањето во НАТО, Северна Македонија станува мета на екстремниот тероризам и...


Гостин: д-р Владимир Трајковски - спец. гинеколог-акушер


Гостин: Ана Дишлиеска Митова - програмски директор