Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии

ФАН ПИТ 8.4.2019


Гостин: д-р Гордана Златева-спец. офталмолог


Една недела кампања, името во фокусот на претседателските кандидати На надворешен план се че...


Еден ден по селфи во Скопје и еден месец пред дијалог под Акропол во Атина. Заев и Ципрас во нова...


Гостин: проф. д-р Владимир Димов, ссци. абдоменален хирург