Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии

Тема 1: Тамара се извини за грешно изведената хима, Тема 2: Ослободителна п...


Гостин: д-р Зоран Крстевски, астролог и филозоф


Критичката јавност бара оставка од генералниот секретар на Владата, на Рашковски не му се слуша. ...


Гостин: д-р Соња Мечкарска, спец. по семејна медицина


Гостин: директор на штипскиот Музеј, Мите Штериов

Подготви: Виолета Кожинкова