Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии

Себе-свесност


Тема: Слабеење со липосукциска исхрана.
Гостин: д-р Валентина Крстеска-раководител на ЛИПО Д...


Насилство, говор на омраза, меѓуетнички тензии, навивачките групи наместо промотори на спортот ст...


Распарчени меѓу историјата и поделбите, како да живееме во сегашноста, помирно, потрезвено, поспо...


Гостин: доц. д-р. Христијан Костов, ссци. трауматолог