Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии

Интервју со министерот за транспорт и врски Горан Сугарески


Гостин: д-р. Павлина Герасимова, спец. трансфузиолог

 


Во Македонија има живи донатори, татко подарува бубрег на син, мајка на ќерка, братучед на братуч...


Гостин: Зоран Богдановски, раководител за обезбедување средства и комуникации во СОС Детско село<...


Гости: проф. Македонка Димитрова, Факултет за деловна економија и организациски науки при УАКС, <...