Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии

Прво издание на фестивалот „Сигнал“


Гости: Проф. Игор Шокаровски

Маја Ацеска

Никола Данилоски


Гости се Здравко Чолиќ, Вера Јанковиќ и Драган Б. Костиќ


Гостин: Македонка Силјаноска, дипл. физиотерапевт - лимфотерапевт


Гости: проф. д-р Ана Гацева - уметнички директор на „Езерски бисери“

Панда Зо...


Дали политичката цена што ја плати земјава и граѓаните ќе валоризира од Европската Унија? Се срет...