Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии

Ударни вести

Со Јелена Бачиќ Алемпиќ, Игор Пеев и Роберт Стојовски


Гости: Александра Шијаковска, Ксенија Деспотовска и Ангела Ѓоргиева