Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии

Ударни вести

Со Викторија Јаначковиќ и Вера Мештеровиќ


Гости: Александра Шијаковска, Ксенија Деспотовска и Ангела Ѓоргиева


Гости: Кристина Филиповска и Кристина Стојановска


Живот со стил ексклузивно во Загреб на промоција на новиот албум на хрватската кралица Северина. Регистриравме полна сала и одлична атмосфера како што веќе е препознатлива за Севе. Во жешката атмосфера, поразговараме и со неа. Многу пријатели, новинари и колеги. Во Живот со стил, ексклузивни снимки од промоцијата на 13-от албум на Северина.