Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии

Ударни вести

Тема: Груевски - Кривичен ќе му суди во отсуство, СД од САД бара да му се суди во Македонија а тој со вип третман во Унгарија


Тема: Загадувањето е најголемата закана за здрајето на граѓаните. МАНУ бара забрана за увоз на возила постари од 8 години