Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии

Ударни вести

Груевски доби азил од Унгарија - му се спремала ликвидација, се повикал на аболицијата на Иванов, но во МВР нема пријави за тоа


Тема: Загадувањето е најголемата закана за здрајето на граѓаните. МАНУ бара забрана за увоз на возила постари од 8 години