Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии

Ударни вести

Тема: Во битка со аерозагадувањето приоритет се домаќинствата и транспорот. Владата вети намалување на 50%


Тема: Загадувањето е најголемата закана за здрајето на граѓаните. МАНУ бара забрана за увоз на возила постари од 8 години