Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии

Ударни вести

9-ти Филозофски филмски фестивал


Гости: Сања Кондарко, проект менаџер на Саемот на книгата и Ласло Иштстан Дукс, амбасадор  на Унгарија в о Македонија


Гостин: д-р Пандели Божиков - раководител на служба за вакцинација на деца


Гостин: Катрин Фринсфелд - Аташе за култура во германската амбасада


Гостин: д-р Дијана Попевски, спец. за анестезија и интензивно лекување (клиника Жан Митрев)