Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии

Ударни вести

Важноста на менталното здравје


Гостин: д-р Дијана Попеска - спец. по анестезија и интензивно лекување


Подготви: Слободанка Илиевска


Гости: Билјана Еверет - ген. сек. на ВФМ

Мартин Јовановски - параглајдерист

Борјан Јовановски - параглајдерист