Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии

Ударни вести

Балетскиот спектакл „Клеопатра“ на сцената на МОБ


Гости:
Ксенија Трајчева - Просветно дело
Даниела Боудинова - Амбасадор на Р. Бугарија во Р. Македонија
Весна Стојановска - Здружение за аутизам „Во мојот свет“


Гостин: м-р Дора Попова Узуновски - психолог


Гостин: доц. д-р. Александар Митевски, општ и абдоминален хирург