Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии

Ударни вести

Македонија денес - Фотографска изложба „Celebrity Culture“


Гостин: Зоран Богдановски, раководител за обезбедување средства и комуникации во СОС Детско село


Гости: проф. Македонка Димитрова, Факултет за деловна економија и организациски науки при УАКС,
Мери Цветановска, студентка
Лорен Алесандрос Мерили, студент


Гостин: Славица Јанкова, проектен координатор во Македонско здружение за заштита при работа