Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии

Ударни вести

Македонија денес - Европски натпревар за плакат на тема „Вклучи, не исклучувај“


Гостин: д-р Зоран Крстевски, астролог и филозоф


Гостин: директор на штипскиот Музеј, Мите Штериов

Подготви: Виолета Кожинкова


Гостин: д-р Дејан Филиповиќ - спец. дерматолог