Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии

Ударни вести

Примена на озонотерапија


Подготви: Слободанка Илиевска


Гости: Билјана Еверет - ген. сек. на ВФМ

Мартин Јовановски - параглајдерист

Борјан Јовановски - параглајдерист


Гости: Сандра Накова, раководител на администрација и стручна служба и Оливија Георгиевска, академски координатор и професор по македонски јазик