Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии

Ударни вести

Ден на домашни миленици (Велес)


Гости: Н.Е. Ласло Иштван Дукс, амбасадор на Унгарија во Република С. Македонија


Гости: Димитар Ѓорѓиев, директор на СЕТУ „Михајло Пупин“

Благој Гајдарџиски, ЕВН Македонија


Гости: Љубинка Ајтовска, одделение за односи со јавноста - општина Кочани

Александар Јосифов - секретар на општина Кочани


Гостин: Душко Ѓеоргиев - претседател на Здружението „Нефрон“

Сашко Петров - трансплантиран пациент


Гости: Димче Настоски, Стефанија Дукоска, Мартин Наумоски