Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии

Ударни вести

Оптимизам во време на пандемија


Гостин: проф. д-р Марија Христова - спец. педијатар пулмолог, алерголог


Гостин: д-р Марија Димзова - спец.инфектолог

Гости: д-р Владимир Трајковски-спец. гинеколог акушер и ИВФ специјалист и Мимоза Крстева, ембриолог

Гостин: м-р фарм. Гордана Трендовска Серафимовска


Гостин: проф. д-р Аспазија Софијанова - спец. педијатар неонатолог


Гостин: м-р фарм. Билјана Божиновска- менаџер на аптеките ДНА АННИ ФАРМ во Капитол и н.Хром во Скопје.