Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии

Ударни вести

Постковид превенција


Гостин: д-р мед. Елизабет Мицева Величкоска - спец. психијатар


Гостин: Македонка Силјаноска-дипл. физиотерапевт

Гостин: д-р Билјана Шапова Тодоровска - сци. по пластична и реконструктивна хирургија


Гостин: д-р Васко Демјански, спец. по анестезија и интензивно лекување


Гостин: прим. д-р Коста Цветковиќ, спец. дерматовенеролог


Гостин: д-р Катерина Ковачевиќ-спец. по семејна медицина

Гостин: д-р Ана Кртолица Георгиев-доктор по дентална медицина

Гостин: д-р Владимир Трајковски, спец. гинеколог акушер