Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии

Ударни вести

Исхрана од раѓање до првата година


Гостин: проф. д-р Бистра Ангеловска-претседател на Фармацевтска комора на Република Македонија


Гостин: проф. д-р Марија Христова-педијатар пулмолог алерголог


Гостин: м-р фарм. Билјана Божиновска-менаџер на аптеките ДНА АННИ ФАРМ


Гостин: д-р Валентина Крстеска од Липо диет центар-Скопје


Гостин: д-р Златко Чипуровски-спец. офталмолог


Гостин: Д-р. Татјана Гуржанова, спец. гинеколог акушер и ИВФ специјалист


Гостин: проф. д-р. Дејан Докиќ, ссци. пулмолог, алерголог