Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии

Ударни вести

Малпозиции на очни капаци


Гостин: д-р Билјана Тодоровска Шапова, сци. по пластична и реконструктивна хирургија


Гостин: проф. д-р Марија Христова, спец. педијатар, пулмолог, алерголог


Гости: Зоја Самандова Петрушева и Сандра Јовановиќ


Гостин: д-р Петре Кодовски, спец. по општа хирургија 


Гостин: доц. д-р Игор Николов-сци. нефролог


Гостин: д-р Тимосије Јовановски, доктор по општа медицина


Гостин: д-р Валентина Крстеска, раководител на Липо диет центар