Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии

Ударни вести

Нега на предвремено родени бебиња


Гостин: д-р. Владимир Трајковски, спец. гинеколог акушер


Гостин: Искра Петровска Шешова, спец. дерматолог од естетско-дерматолошка ординација „Д-р. Искра“


Гостин: асс. д-р Марија Здравеска-ссци. пулмолог алерголог,


Гостин: м-р асс. д-р Маја Софрониевска Главинов-хирург уролог.


 Гостин: м-р. фарм. Билјана Божиновска, менаџер на аптеките ДНА АННИ ФАРМ.


Гостин: проф. д-р Марија Христова-спец. педијатар пулмолог алерголог.


Гостин:Славен Мареља-директор на компанијата ,,Билиум Партнер,, и м-р фарм.Дубравка Нешиќ


Гостин: д-р Саша Јовановска Мишевска-ссци. ендокринолог.