Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии

Ударни вести

Фактор здравје - Како до успешно Ин витро


Гостин: д-р Валентина Крстеска - раководител на Липо диет центар - Скопје


Гостин: Македонка Силјаноска-дипл. физиотерапевт.


Гостин: м-р Тина Васков, клинички невропсихолог


Гостин: проф.д-р Аспазија Софијанова-спец. педијатар неонатолог.


Гостин: д-р Лидија Петковска, клинички токсиколог