Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии

Ударни вести

Последици од нерегулиран шеќер во крвта


Гостин: д-р. Антонио Антовски, спец. интернист, кардилог


Тема: Слабеење со липосукциска исхрана.
Гостин: д-р Валентина Крстеска-раководител на ЛИПО ДИЕТ ЦЕНТАР


Гостин: доц. д-р. Христијан Костов, ссци. трауматолог