Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии

Ударни вести

Болести на срцевите валвули


Гостин: Искра Петровска Шешова, спец. дерматолог


Гостин: д-р Валентина Крстеска-раководител на ЛИПО ДИЕТ ЦЕНТАР во Скопје.и д-р,Мики Јовановски-стоматолог


Гостин: д-р Сузана Цветановска - спец. оториноларинголог


Гостин: доц. д-р Игор Николов-сци. нефролог.


Гостин: научен соработник д-р Виктор Исјановски, сци. по социјална психијатрија


Гостин: проф. д-р Витомир Мицев, спец. невропсихијатар


Гостин: доктор на науки, Силвана Филипова, дипл. логопед


Гостин: д-р Владимир Трајковски, спец-гинеколог акушер и ИВФ специјалист