Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии

Ударни вести

Брзо и трајно слабеење со липосуукциска исхрана


Гостин: д-р Владимир Трајковски, спец. гинеколог акушер


Гостин: проф. д-р Андреја Арсовски, спец. торакален хирург 


Гостин: проф. д-р Маријан Бошевски, ссци. кардиолог


Гостин: д-р Гордана Златева-спец. офталмолог


Гостин: проф. д-р Владимир Димов, ссци. абдоменален хирург


Гостин: д-р Мерита Исмајли Марку, спец. невролог