Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии

Ударни вести

Системски лупус


Гостин: д-р мед. Маја Милованчева Попоска, сци. нефролог


Гостин: д-р Билјана Тодоровска Шапова - сци. по пластична и реконструктивна хирургија


Гостин: проф. д-р Марија Христова-спец. педијатар пулмолог алерголог


Гостин: д-р Владимир Трајковски, спец. гинеколог акушер и ИВФ специјалист


Гостин: научен советник, д-р Деска Димитриевска, сци. пулмолог