Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии

Ударни вести

Хронични инфекции на респираторниот систем


Гостин:Славен Мареља-директор на компанијата ,,Билиум Партнер,, и м-р фарм.Дубравка Нешиќ


Гостин: д-р Саша Јовановска Мишевска-ссци. ендокринолог.


Гостин: д-р. Антонио Антовски, спец. интернист, кардилог


Тема: Слабеење со липосукциска исхрана.
Гостин: д-р Валентина Крстеска-раководител на ЛИПО ДИЕТ ЦЕНТАР


Гостин: доц. д-р. Христијан Костов, ссци. трауматолог