Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии

Ударни вести

Антивирусна терапија


Гостин: м-р фарм. Билјана Божиновска- менаџер на аптеките ДНА АННИ ФАРМ во Капитол и н.Хром во Скопје.


Гостин: м-р фарм. Билјана Божиновска, менаџер на аптеките ДНА АННИ ФАРМ


Гостин: проф. др. Сашо Стојчев-спец. невропсихијатар


Гостин: прим.д-р Маја Кирјас, спец. хирург оториноларинголог


Гостин: проф. д-р Каќа Поповска, спец. микробиолог


Гостин: д-р  Васко Демјански спец.по анестезиологија и интензивно лекување


Гостин: др. мед. др Елизабет Мицева Величкоска-психијатар


Гостин: д-р Илчо Ефкоски, спец. по трудова медицина