Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии

Ударни вести

Фактор здравје - Исхемичен мозочен удар


Гостин: д-р Маја Шушлевска Павковска, интернист кардиолог


Гостин: д-р Маја Петаноска-спец. дерматолог


Гостин: доц. д-р Владимир Рендевски-спец. неврохирург


Гостин: д-р Валентина Крстеска-раководител на ЛИПО ДИЕТ ЦЕНТАР во Скопје.