Емисии

Ретки невромускулни болести

Гостин: проф. д-р Иван Барбов-спец. невролог

25 минути - Експертите за 25 минути со различни ставови

Државниот советник во СЕП Драган Тилев вели дека прашањето за македонскиот јазик не е воопшто циментирано, затоа што не постои во 34 поглавје во Преговарачката ...

Неделен микс - Македонска изворна песна

Македонска изворна песна - срж на културното наследство, во неа лежат корените за јазикот, традицијата, идентитетот. За македонскиот музички фолклор, во новото ...

Трилинг - Дали и кој може да гарантира дека Северна Македонија нема да биде изиграна?

Граѓански револт низ скопските улици, и анкетите покажуваат дека над 70 насто не ги прифаќаат компромисните решенија од Париз и Брисел. Макрон ни порачува - не го ...

Анкилозирачки спондилитис

Гостин: асс. д-р Филип Гучев-ревматолог