Емисии

Менаџмент на терапија со лекови

Гостин: проф. д-р Александра Капедановска Несторовска-спец. по клиничка фармација и аптекарска практика

Полипи на дебело црево

Гостин: д-р мед. Шенол Тахир-сци. по абдоминална хирургија

Трилинг - Што се очекува од Северна Македонија во преговорите за членство во унијата?

Бриселски одлуки, софијска недоверба, македонски фрустрации. Како да се надомести изгубеното време? Како наместо не да се прифати да? Зошто јавноста е затруена со ...

Летни респираторни инфекции

Гостин: д-р мед. Марјан Балоски-сци. пулмолог алерголог

Очи в очи

Тема: Инспекциите влегоа во „Жан Митрев“, а министерот Сали вели: „Никој не е над законот“

Правилно дозирање на терапија

Гостин: м-р фарм. Билјана Божиновска-менаџер на аптеките ДНА АННИ ФАРМ во Т.Ц. Капитол и н.Хром во Скопје

Ризици за срцето во лето

Гостин: д-р Антонио Антовски-сци. кардиолог