Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии

Ударни вести

Отворено студио - 25.6.2020


Гостин: Сања Лукаревска, Владо Мисајловски и Арбр Адеми


Гости: Јасна Бачовска и Гоце Пачемски


Гости: Арбен Таравари и Горан Милевски