Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии

Ударни вести

Отворено студио 07.05.2020


Гости: Ненад Марковиќ вонреден професор и Јана Белчева-Андреевска претседавач на советот на Општина Центар


Гости: Наташа Котлар професор од Институтот за национална историја и Жарко Јордановски новинар


Гости: Доцент д-р Шабан Мемети, директор на ИЈЗ, Оливер Дерковски претседател на ДИК и Драги Ѓоргиев, претседател на македонскиот тим од Комисијата на историчари со Бугарија 


Гости: Министерот за транспорт и врски Горан Сугарески, Лилјана Затуроска од ВМРО-ДПМНЕ и градоначалникот на Центар Саша Богдановиќ


Гости: Министерот за внатрешни работи Наќе Чулев, градоначалникот на Куманово, Максим Димитриевски и адвокатот Звонко Давидовиќ.