Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии

Ударни вести

Отворено студио - 24.7.2020


Во денешното издание на „Отвореното студио“ зборуваме за менаџмент на човечки ресурси во политичките партии, а и за претприемничката сиромаштија со гостинките Тања Томиќ авторка и Валентина Дисоска - претседателка на Здружението на бизнис-жени


Гости: Лирим Дулови, Љупчо Зиков и Благој Бочварски


Гостин: Весна Поповска и Башким Селмани


Гости: Столе Наумов, Владимир Божиновски и Газменд Ајдини