Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии

Ударни вести

Отворено студио - 12.5.2020


Гости: Никола Дујовски универзитетски професор и Газменд Ајдини аналитичар


Гости: Игор Јанушев и Дамјан Манчевски


Гостин: Дополнителната министерка за финансии Гордана Димитриеска Кочоска


Гости: Бојан Маричиќ (СДСМ) и Иван Стефановски


Гости: Ненад Марковиќ вонреден професор и Јана Белчева-Андреевска претседавач на советот на Општина Центар