Емисии

Ќе падне ли Талат Џафери?

Ќе падне ли Талат Џафери? Опозицијата на два фронта бара одговорност од собранискиот спикер, власта не го дава првиот парламентарец, порачува дека пратениците ...

Болести на анусот

Гостин: проф. д-р Александар Митевски, сци. по абдоминална хирургија

Каков ценовен шок не очекува?

Гости се Горан Горгиевски потпретседателот на ССК, Дрилон Исеини од Комората на Северозападна Макаедонија и Ангел Димитров од Организацијата на работодавачи.

Рамни стапала

Гостин: д-р Марија Јакимова-спец. ортопед