Економија Економија Економија Економија Економија Економија Економија Економија Економија Економија

Министрите до година ќе потрошат 3,7 милиони евра за нови возила, а 3.3 мил...


Пред нас е економска година во која парите на народот уште повеќе ќе одат во проекти за поддршка ...


По неколку часовна расправа министрите во Владата доцна синоќа го усвоиле буџетот за следната год...Политичките партии треба да бидат транспарентни, не само за нивното финансирање, туку и за ...


Владата го усвои Предлог-буџетот за 2019 година со кој вкупните приходи и расходи се во рамки на ...


По усвојување на владина седница Буџетот утре ќе биде доставен до Собранието, а пратениците ќе им...


Во Владата денеска напладне треба да почне седницата на чиј дневен ред е Предлог – буџетот ...


Стопанствениците не најдоа крупн забелешки на буџетот за следната година, но побараа од премиерот...


На предлог на Министерството за финансии, на денешната редовна 102-ра седница Владата на Републик...


Буџетот за следната година е проектиран на 3,7 милијарди евра и е за 300 милиони поголем од годин...