Економија Економија Економија Економија Економија Економија Економија Економија Економија Економија

Познавачите реагираат дека покачувањето на платите на вицепремиерите е непо...


Бизнисот е скептичен дека Владата ќе ги реализира предвидените 426 милиони евра капитални инвести...


Дали и која од фирмите ќе ги добијат спорните грантови тешки 770.000 евра ќе одлу...


Компаниите во наредните три дена да чекаат да ги добијат парите од државата. Вицепремиерот Анѓуше...


ИПАРД програмите се од исклучителна важност за развојот на македонското земјоделство и вклучуваат...


Нови 65 домашни компании добија грантови од фондот за иновации. Овојпат меѓу добитниците нема фир...


Есенската сеидба заврши, ама периодот без врнежи ќе ги изеде приносите. Земјоделците велат дека ч...


 

Управата за јавни приходи е еден од петте доверители во кавадаречки фени кои се пр...


Изборите најверојатно ќе го одложат стартот на законот со кој се забранува од нова година на тезг...


Дава ли резултати најавената поддршка за плати до 18 илјади денари во трудоинтензивните дејности?...